Matematik

integral

30. januar 2013 af caroline1991 (Slettet) - Niveau: A-niveau

kan en hjælp mig, med at løs denne opgave. 

Bestem hvert af integralerne    ∫_0^1¦?e^x dx og ∫_1^2¦1/x?  dx


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af mathon

 

                                   01 exdx = e1 - e0 = e - 1

 

                                   12 (1/x)dx =  ln(2) - ln(1) = ln(2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2013 af SuneChr

# 0    Den naturlige logaritmefunktion er undertiden defineret som

                                                                                  x > 0


Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.