Matematik

Reducér

30. januar 2013 af Jisoo (Slettet)

Hvordan løse man denne her opgave, jeg har prøvet flere gange men kunne ikke få det til passe med facit. 

 

 

Vedhæftet fil: cap-000114 .png

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2013 af SuneChr

ln c = ln c0 + kt·ln e = ln c0 + kt

ln (c / c0) = kt

e^(kt) = c / c0 .


Skriv et svar til: Reducér

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.