Matematik

Hjælp til væksthastighed

31. januar 2013 af simonlinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

m(t)=330-246e-0,0011t

a) bestem m(30) og m'(30)

m(30)=330 - 246 * e-0,0011t * 30= 91.9855

m'(30)=330 - 246 * ln(e) * e-0,0011t * 30 = 84,2705

 

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. januar 2013 af SuneChr


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. januar 2013 af mathon

 

                       m '(t) = -246 • (-0,0011) • e-0,0011t = 0,2706 e-0,0011t


Skriv et svar til: Hjælp til væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.