Geografi

Bestem f'(0) når f(x)=... ???

31. januar 2013 af leas95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Hvordan er det nu lige jeg udregner dette:

Bestem f'(0), når f(x)=e^x+3x

opgaven er uden hjælpemidler

Er det rigtigt forstået, hvis jeg gør sådan her:

f'(x)=e^x+3*1  og så indsætte 0 på x plads --> f'(0)=e^0+3*1 <=> f'(0)=4

 

på forhånd tak :)

 

Edit: ved ikke lige hvorfor indlægget er havnet i Geografi, sku' slef være Mat B


Brugbart svar (2)

Svar #1
31. januar 2013 af mathon

    det er korrekt


Skriv et svar til: Bestem f'(0) når f(x)=... ???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.