Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Novo Nordisk - Gældsrente

01. februar 2013 af counter heroes (Slettet)

Hej Studieportalen.

 

Jeg sidder med en SRP-opgave om Novo Nordisk og er ved at regne deres gældsrente ud. Jeg er ikke sikker på jeg gør det rigtigt ved at tage de finansielle omkostninger * 100 / gennemsnitlige gældsforpligtelser?

 

Jeg får gearing til at have været følgende:

2007 = 3,4%

2008 = 4,1%

2009 = 6,9%

2010 = 9,5%

2011 = 3,7%

 

Kan det passe at de har en så stor forskel på gældsrenten?

 

Hurtigt svar ønskes :-)

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. februar 2013 af emul0c

Prøv at kigge i noterne, fordi Finansielle Omkostninger vedrører ikke altid kun deres gæld, men kan f.eks. også være renter de betaler på andre finansielle instrumenter end gæld.


Skriv et svar til: Novo Nordisk - Gældsrente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.