Matematik

Hjælp

05. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har problemer med opgaverne

5,1

5,2

5,4

og 5,5

Jeg har vedhæftet en fil hvor opgaverne ligger det er alt sammen på side 5 :-)

Vedhæftet fil: Opgavesæt.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af GumbaGumba31 (Slettet)

Vi skal kende målstoks forholdet før det kan lade sig gøre.


Svar #2
05. februar 2013 af MariaNejsum (Slettet)

1:500000


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2013 af 123434 (Slettet)

 

5,1) Hvis vi bruger 1:500.000 som angivet

500.000cm=5 km

13,4*500.000cm=6.700.000 cm

5,3+5,4)

115 minutter.

6.700.000 cm=67km

67km/115m*60= ca 35 km/t

 

 

 

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.