Matematik

Integral

10. februar 2013 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej!

Nogen, som kan fortælle mig om denne geometriske fortolkning af resultatet er i orden, eller skal jeg forbedre den?

Jeg har vedhæftet en fil, hvor I kan se beregningerne og min fortolkning.

På forhånd tak! 

Vedhæftet fil: Integral.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

Din fortolkning er helt korrekt, der har bare indsneget sig "ET MÅL FOR under" i teksten, som bør skæres væk:

Det fundne tal 5,333 for integralet er et mål for størrelsen af arealet under ( ET MÅL FOR under ) grafen for f og ned til x-aksen (y=0) afgrænset af de lodrette linjer med ligningerne x = 0 og x = 2. 


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. februar 2013 af SuneChr

      # 0

      Er  f(x) ≥ 0  for x ∈ [ a ; b ] er

               arealet af punktmængden  { (x ; y) | a ≤ x ≤ b   ∧   0 ≤ y ≤ f(x) }

 

# 0   Lad resultatet blive stående på rational form  16/med mindre man i opgaven ønsker en decimalbrøk. 

 


Svar #3
11. februar 2013 af matematiklytter (Slettet)

Tak! :-)


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.