Matematik

Skalarprodukt

01. oktober 2005 af kchung (Slettet)
Hey!

Søger hjælp til denne opg..

a) Skalarproduktet 3 * b (prik) ( a - c )

[a, b, c er vektorer]

Tak på forhånd!

Kevin

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hmm, har du nogle koordinater for vektorerne?

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af Dikael (Slettet)

eller længder eller andet ??? ellers kan du jo ikke rigtig regne den....

3b (prik) (a-c) ) 3b (prik) a - 3b (prik) c... Andet kan man ikke slutte ud fra de olysninger du har givet...

Svar #3
01. oktober 2005 af kchung (Slettet)

Ups, sorry:


a = -1,2
b = 4,(-3)
c = 3,5

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

Så finder du først koordinaterne for vektor 3b og vektor a-c, og prikker dem.

Svar #5
01. oktober 2005 af kchung (Slettet)

3b's koordinater = 12,-9
a-c's koordinater = -4,-3

Hvordan skal jeg så prikke dem ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)

12*(-4)+(-9)*(-3)

Svar #7
01. oktober 2005 af kchung (Slettet)

Mange tusind tak for hjælpen !

Skriv et svar til: Skalarprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.