Matematik

Differenter!

01. oktober 2005 af Poler (Slettet)
Jeg skal differentiere: f(x)=(1/x^2)...
Men jeg vil da mene at den er differentieret?... eller hvad?

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

nej det er den ikke; her skal du bruge dividere formlen......

men den giver følgende:

-2/x^3

mvh sebb

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Hvordan ved du at funktionen f : R\\{0} --> R, hvor f(x) = 1/x², er differentieret? Og selvom den er viser sig at være det, så kan du jo bare differentiere den igen!

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

formlen hedder:

(f/g)'= f'*g-f*g'/g^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#1:
"dividere formlen......". Og hvad er det så? Du skal bruge, at

(x^a)' = a*x^(a-1),

hvor vi her sætter a = -2.

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#4:
formlen jeg snakker om er følgende:

(f/g)'= f'*g-f*g'/g^2


MEN HVAD SNAKKER DU OM:

(x^a)' = a*x^(a-1),

hvor vi her sætter a = -2.

ER DU SKØR????

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Hold da kæft indtil du begynder at læse matematik på universitetet! Det er da noget PEZ, det du har gang i!

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#6:hold selv din kæft!!!....du skal ikke spille smart fordi du læser matematik på universitetet!!!


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#7:
Og du skal ikke forsøge at spille smart, når du ikke kan finde ud af det!

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#8: det er sku' da dig...der kommer med noget pis!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#9:
Først det første er "dividere formlen......" slet ikke et meningsfyldt udtryk og for det andet er det da ikke reglen

(f/g)'= f'*g-f*g'/g^2

der skal bruges! For det første har du ikke sat de rigtige paranteser, så udtrykket er decideret forkert og for det andet er da det (nsæten) uendeligt mange gange nemmere at bruge, at differentialkvotienten af x^a er a*x^(a-1) ... konklusion: Det er DIG, der er helt forkert på det!

Brugbart svar (0)

Svar #11
01. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

Der findes ikke noget bedre end ægte kærlighed mellem to personer!

<3

Brugbart svar (0)

Svar #12
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#11:
Ja, det er altid sjovt med "mudderkastning", når man ved at det er den anden, der er forkert på den! ;-)

Brugbart svar (0)

Svar #13
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#12: ved du hvad jeg synes du skulle ligge dig til at sove nu!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #14
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#12:
Hvad nu? Synes ikke du har så mange gode argumenter længere ... er der noget galt? HEHEHE sucker!

Svar #15
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

Hey... prøv at forhold jer til mit eks.: F(x)=1/x^2
For jeg kan ikke få nogle af jeres regnemåder til at passe..

Brugbart svar (0)

Svar #16
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#14:
Ups; #12 --> #13.

Brugbart svar (0)

Svar #17
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#14:gode argumenter...helt sikkert....SPASSER!!!

VED DU HVAD JEG GIDER BARE IKKE DISKUTERE MED DIG LÆNGERE...FORDI DU ER SÅ FUCKED UP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #18
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#16: Ups; #12 --> #13.

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Brugbart svar (0)

Svar #19
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#15:
Nå ja, sorry! Ved brug af reglen i #4 har vi med a = -2, at

f(x) = 1/x^2 = x^(-2),

f'(x) = -2*x^(-2-1) = -2x^(-3) = -2/x^3.


Brugbart svar (0)

Svar #20
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#18:
Se, forskellen på os to er, at jeg indrømmer mine fejl, det gør du ikke! Prøv det, det vil med garanti hjælpe dig fremover!

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 42 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.