Matematik
Let ligning:
01. oktober 2005 af
Poler (Slettet)
FORSKRIFT:
Betragt funktionen med forskrift: f(x)=8*x^2,25
OPGAVE:
Løs ligningen: f(x)=75
UDREGNINGER:
8*x^2,25=75
x^2,25=75/8
x^2,25=9,375
x=(2,25)kvadratrod(9,375)
x=6,8892...
TELL ME!!: Er udregningerne rigtige??
Betragt funktionen med forskrift: f(x)=8*x^2,25
OPGAVE:
Løs ligningen: f(x)=75
UDREGNINGER:
8*x^2,25=75
x^2,25=75/8
x^2,25=9,375
x=(2,25)kvadratrod(9,375)
x=6,8892...
TELL ME!!: Er udregningerne rigtige??
Svar #1
02. oktober 2005 af bif (Slettet)
Prøv at indsætte din fundne x-værdi på x's plads og se om du får 75.
Altså er f(6,8892...)=8*x^2,25 = 75 ?
bif
Altså er f(6,8892...)=8*x^2,25 = 75 ?
bif
Svar #3
02. oktober 2005 af KickAzz (Slettet)
Du er kommet til at indtaste x = 2,25 * sqrt(9,375). Der skal stå:
x = 9,375^(1/2,25) eller "den 2,25'te rod af 9,375"
x = 9,375^(1/2,25) eller "den 2,25'te rod af 9,375"
Svar #4
02. oktober 2005 af sebb (Slettet)
0#: hvis den er så let...så lav den selv;) ....din fucking fedte røv
Skriv et svar til: Let ligning:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
