Matematik

integral

02. oktober 2005 af stumpL (Slettet)
hvordan integrerer man:

1/2 kv-rod(x)?
og
x^2+1/x^2?
og
2cos(x)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2005 af 2835 (Slettet)

1/2 kv-rod(x)?
integrerer kv-rod(x) og gang det med 1/2 til sidst.

2cosx = cosx + cosx
Split op i to integraler

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2005 af 2835 (Slettet)

x^2+1/x^2
= (x^2/x^2)+(1/x^2)

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#1,#2:
Jeg kan gå med det til første, men så vil jeg nu også have lov til at brokke mig over resten:

S[x^2+1/x^2]dx = S[x^2]dx + S[x^(-2)]dx

S[2*cos(x)]dx = 2*S[cos(x)]dx


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2005 af 2835 (Slettet)

#3
Det bare iorden :)

::2835::
www.gym-opg.webbyen.dk

Svar #5
02. oktober 2005 af stumpL (Slettet)

forstår ikke hvad du skriver..
S(x^2+1/x^2)dx=[x^-2]?

Brugbart svar (0)

Svar #6
02. oktober 2005 af Duffy

Louise stumpL !!!!!

Hvad var der galt med indlæg #5 i

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=129992


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #7
02. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Jeg skriver ikke, at

S[x^2+1/x^2]dx = [x^-2].

Det jeg skriver er, at

S[x^2+1/x^2]dx = S[x^2]dx + S[x^(-2)]dx,

hvor jeg bare har brugt at

1/x^2 = x^(-2)

Svar #8
02. oktober 2005 af stumpL (Slettet)

ingen af delene giver det min lommeregner får det til...

Brugbart svar (0)

Svar #9
02. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#8:
Så smid din lommeregner ad Helved til.

Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.