Matematik

3x^2-6x=20 ?

24. februar 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Gir lige et forslag selv :)

3x^2 -6x = 20
3x^2-6x-20=0
a, 3 - b,-6 - c,-20
d = 276
x= 3,77 eller -1,77

Og så har jeg :
3x2 - 319x - 214 = 0
a,3 - b,-319  - c,-214
d=104329
x= 107 eller -0,66

536x2 - 851 = 917x 
536x2 - 851-917x=0
a,536 - b,-851 - c,-917
d= 2690249
x= 2.32 eller -0.74

Er det rigtig nok det jeg laver ? :) 


Svar #1
24. februar 2013 af Basseluft (Slettet)

slet ikke nogle??


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

I den sidste ligning

536x2 -917x -851 = 0

er a = 536 , b = -917, c = -851

a er altid koefficienten til x2, b er altid koefficienten til x, og c er altid det konstante led.


Svar #3
24. februar 2013 af Basseluft (Slettet)

Super ellers er de andre gode nok? :)


Skriv et svar til: 3x^2-6x=20 ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.