Generelt

f(x)=x^2-4x+2 - hjælp

26. februar 2013 af 123wow (Slettet) - Niveau: B-niveau

En funktion f er bestemt ved
f(x)=x^2-4x+2.
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet A(1,-1).

 

En funktion f er givet ved
f(x)=x^10.
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(1,f(-1)).

 

En funktion f er bestemt ved
f(x)=x^2-3x.
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2)).

 

En funktion f er bestemt ved
f(x)=x^3-5x^2+3x,      x∈[-1;4].
Bestem funktionens monotoniforhold, og angiv værdimængden for f.
Grafen for f har to tangenter, der begge har hældningskoefficient 3.
Bestem koordinatsættet til røringspunktet for hver af disse tangenter

 


En familie af funktioner fa er bestemt ved
f_a (x)=x^3+3x^2+(a+2)x+2a.
Bestem monotoniforholdene for fa når a=-11.
Gør rede for, at grafen for enhver af funktionerne i familien går gennem punktet P(-2,0).
Bestem de værdier af a, for hvilke den tilhørende funktion er voksende i hele definitionsmængden

 

Hjælp :( 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2013 af Limederf (Slettet)

Søg hjælp i matematikforummet. Der vil du få hurtig hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der er ingen grund til at oprette den samme tråd igen. Du har allerede opgaven kørende i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1309924

i matematikforumet, hvor du har fået hjælp. Gå tilbage til den oprindelige tråd og fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: f(x)=x^2-4x+2 - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.