Matematik

Stamfunktion

28. februar 2013 af Nilysberg (Slettet) - Niveau: B-niveau

er 

f(x)=2x3,5+x2+10

stamfunktion til

g(x)=7x2,5+2x

Er der ikke nogen som vil være super søde at hjælpe mig med den her opgave så jeg kan forstå hvordan man skal gøre??

 

På forhånd TAAAAAAAK

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af SuneChr

Helt korrekt. Man kan gøre prøve, ved at sige,    f ' = g .


Svar #2
28. februar 2013 af Nilysberg (Slettet)

men hvordan viser man at den er stamfunktion til f? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2013 af SuneChr

Man har reglen, at for  n ≠ - 1  gælder 


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.