Matematik

Hjælp tak!

02. marts 2013 af momo093 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har fået en skole opgave der lyder
"Flyet kan rumme 59,8 m3 brændstof og bruger 6,5 m3 i timen
hvor lang tid kan flyet være i luften, før den skal have fyldt brændstof på?" 

Være sød at svare hvis i har svaret
Tak!


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. marts 2013 af ChemistryIsKey

Lineær funktion

     f(t) = -6.5t + 59.8

Løs

     0 = -6.5t + 59.8

     6.5t = 59.8

     t = 59.8 / 6.5 = 9.2 timer

:)


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. marts 2013 af mathon

 

                       tid = (59,8 m3) / (6,5 m3/h)


Brugbart svar (2)

Svar #3
02. marts 2013 af LeonhardEuler

I teorien:

59,8/6,5 = 9,2

9 timer og 0,2*60 = 12 minutter

= 9 timer, 12 minutter

 

I praktisk, kan flyvet ikke være i 9 timer og 12 minutter oppe, ellers styrter flyvet ned. Hehe ;D

 


Svar #4
02. marts 2013 af momo093 (Slettet)

Tak for hjælpen alle sammen! :-)


Skriv et svar til: Hjælp tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.