Matematik

f(x)=ba^x(eksponentiel regression)

04. marts 2013 af Jauz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal finde forskriftet for denne regression, men det svar jeg har fået fra excel giver ikke ligefrem mening? 
Så er der nogen som har en ide hvad der er galt?

Her er der et billede af opgaven:
http://i.imgur.com/nWhwSJG.png

Nedenunder har jeg også vedhæftet samme opgave, men på excel. 

Vedhæftet fil: matC.xlsx

Brugbart svar (2)

Svar #1
04. marts 2013 af mathon

 

                                                        f(x) = 7,260465 • 1,470204x


Svar #2
04. marts 2013 af Jauz (Slettet)

Hvad brugte du til at finde forskriftet? :) 


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2013 af SuneChr


Skriv et svar til: f(x)=ba^x(eksponentiel regression)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.