Matematik

f(x)=x^3-4x^2 Hjælp!

05. marts 2013 af 123wow (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x^3-4x^2

a)Bestem f'(x)

Nogen der kan hjælpe, det haster :S 


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af mormormo (Slettet)

f``(x) = 3* x^2 - 8*x


Svar #2
05. marts 2013 af 123wow (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Det er forkert at skrive f ``(x) = ... , når der nu menes f '(x) = ...

Det er den første afledede, der bestemmes, ikke den 2. afledede.


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. marts 2013 af mormormo (Slettet)

Det er rigtig f ´ (x) = 3*x2 - 8 * x - Så nu passer den! Tryk fejl på computeren.


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Så 3x^2-8x?


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Man skriver

f '(x) = 3x2 - 8x


Skriv et svar til: f(x)=x^3-4x^2 Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.