Matematik

HJÆLP

07. marts 2013 af tulay123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

HVORDAN KAN MAN LØSE DENNE OPGAVE 

LIFTEN BJORLI EXPRESSEN ER 1.850 METER LANG OG I LØBET AF TUREN, SOM TAGER 14 MINUTTER, STIGER MAN 460 METER

NÅR EN RUTINERET SKILØBER KØRER PÅ DEN SORTE LØJPE BØVRE TAGER DET CA. 2,5 MINUT AT KØRE DE 1.850 METER NED AD LØJPEN

EN NYBEGYNDER SOM KØRER PÅ DEN GRØNNE LØJPE BJORLIKRUSEN ER CA. 23 MINUTTER OM AT KØRE DE 3.800 METER NED AD LØJPEN 

DER STÅR MAN KAN OVERVEJE HVOR HURTIGT DET GÅR


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. marts 2013 af LeonhardEuler

Kan du ikke skrive uden STORE BOGSTAVER ...


Brugbart svar (2)

Svar #2
07. marts 2013 af mette48 (Slettet)

1850 m på 14 min

1850 m på 2,5 min

3800 m på 23 min

Så kan du vel selv regne hastighederne ud uden at råbe mere


Svar #3
07. marts 2013 af tulay123 (Slettet)

jo men hvordan skal jeg gøre det 


Svar #4
07. marts 2013 af tulay123 (Slettet)

6500 meter på 62 min


Brugbart svar (1)

Svar #5
07. marts 2013 af 123434 (Slettet)

4#

 

hastighed=fart/tid

F.eks.

V=1850m/850s=2,18 m/s=7,85 km/t

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
07. marts 2013 af mette48 (Slettet)

hastighed = vej i m  / tid i minutter * 60 / 1000 så får du farten i km/t


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.