Matematik

logaritme

09. marts 2013 af MBaza (Slettet) - Niveau: B-niveau

Udledning af en regneregel for udregning af  log?(a·10^n)


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

ved ikke om du kan brugge det her til noget .. :)

   log(a•10n) = log(a)+log(10n) = log(a) + n•log(10) = log(a) + n

 


Skriv et svar til: logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.