Debat
...
05. oktober 2005 af
Malfoy (Slettet)
Hej...
jeg skal til at have lavet aktaktmodellen, baseret på Kejserens nye klæder...
Jeg kan ikk ehelt få det til at hænge sammen, jeg kunne godt tænke mig at hvad i syntes om det jeg har lavet altså om det passer, så må i også meget gerne komme med uddybende bud på hvorfor i tror det er forkert og hvad der kan stå i stedet...
Giver = Bedragere
Objektet= Kongen
Modtager= ?
Hjælper= "den lille dreng"
Subjekt= ???
Modstander=bedragerne
Malfoy
jeg skal til at have lavet aktaktmodellen, baseret på Kejserens nye klæder...
Jeg kan ikk ehelt få det til at hænge sammen, jeg kunne godt tænke mig at hvad i syntes om det jeg har lavet altså om det passer, så må i også meget gerne komme med uddybende bud på hvorfor i tror det er forkert og hvad der kan stå i stedet...
Giver = Bedragere
Objektet= Kongen
Modtager= ?
Hjælper= "den lille dreng"
Subjekt= ???
Modstander=bedragerne
Malfoy
Svar #1
05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)
ups det skulle være under dansk....sorryy...
HVOROFR SKAL JEG ALTID DUMME MIG?
HVOROFR SKAL JEG ALTID DUMME MIG?
Svar #2
05. oktober 2005 af Fjolset (Slettet)
Modtageren er den som får noget ud af at en konflikt bliver løst.
Subjektet er den det handler, altså den der løser konflikten.
Subjektet er den det handler, altså den der løser konflikten.
Svar #3
05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)
#2
Den lille dreng = Kongen
Vil du have skrevet det p¨å sammemåde?
Den lille dreng = Kongen
Vil du have skrevet det p¨å sammemåde?
Skriv et svar til: ...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
