Dansk

Hurtig kig...

05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)
Hej...
jeg skal til at have lavet aktaktmodellen, baseret på Kejserens nye klæder...

Jeg kan ikk ehelt få det til at hænge sammen, jeg kunne godt tænke mig at hvad i syntes om det jeg har lavet altså om det passer, så må i også meget gerne komme med uddybende bud på hvorfor i tror det er forkert og hvad der kan stå i stedet...

Giver = Bedragere

Objektet= Kongen

Modtager= ?

Hjælper= "den lille dreng"

Subjekt= ???

Modstander=bedragerne

Malfoy

Svar #1
05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)

Kan du finde 2 eksempler på beskrivelse og 2 eksempler på beretning i eventyret...

jeg forstår ikke hvad min lærer mener og hvad det betyder....

Svar #2
05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)

håber der er nogle der kan hjælpe inden imorgen 05 imorgen..

Svar #3
05. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)

håber der er nogle der kan hjælpe inden imorgen 05 imorgen..

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

#0 hvis du mener aktantmodellen, så kan google giver dig en god hånd:

http://scoop.mb.dk/aktantmodellen.htm

ellers er htto://textanalyse.dk/ værd at kigge forbi..

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2005 af MeWannaGoBoom (Slettet)

btw - irreterende overskrift -.-

Skriv et svar til: Hurtig kig...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.