Matematik

Kordinat :)

13. marts 2013 af Bammm (Slettet) - Niveau: B-niveau

v) Brug ligningen til at bestemme koordinaterne til punktet E
Vi ved at der er 30 hen til E via x-aksen så (30,Y)
y=½*30

(30-20)^2+(y+5)^2=√180


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Med den absolutte mangel på oplysninger kan du ikke hjælpes


Svar #2
13. marts 2013 af Bammm (Slettet)

Jeg skal jo bare finde Y :)? er det ikke bare at isolere?


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. marts 2013 af PeterValberg

#0 Det, du skriver, giver overhovedet ikke mening, - prøv at skrive HELE opgaveteksten :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. marts 2013 af SuneChr

# 0

Vi har formodentlig to punkter P = (20 ; - 5) og E = (30 ; y) ,  hvor vi kender |PE| og skal finde y  ?

|PE| =   eller  |PE| = 180  ?

# 0  overskriften hedder  Koordinat, med to o'er .


Brugbart svar (2)

Svar #5
13. marts 2013 af mette48 (Slettet)

#4

Hvorfor gætte sig til opgavernes indhold. Forudsætningen for at man bør bede om hjælp er da at man har sat sig så godt ind i opgaveteksten at man formår at videregive opgavens indhold på en forståelig måde.

I virkeligheden er der mange, hvis problem er at de har svært ved at forstå opgaveteksterne. Den bedste hjælp til dem er at få den til at fortolke den tekst de har læst, ikke at gætte, hvad de måske mener.

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
13. marts 2013 af PeterValberg

#5 Nemlig :-) helt enig
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Kordinat :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.