Matematik

Regneforskrift

13. marts 2013 af dvblg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Find regneforskriften for den lineære funktion, hvis graf går gennem punkterne (4,2) og
(-2,6).

 

Kan det passe at den hedder: y=-3/4 * x?


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af SuneChr

Løs

2 =    4a + b

6 =  - 2a + b


Skriv et svar til: Regneforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.