Matematik

Logaritme

13. marts 2013 af Hellehav (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg ligningen:

log(x^5)=1012 

håber meget I kan hjælpe! 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af mathon

 

                       5 • log(x) = 1012

                       log(x) = 202,4


                      10log(x) = 10202,4

 


Svar #2
13. marts 2013 af Hellehav (Slettet)

Tak! 


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.