Matematik

matmatik

19. marts 2013 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

har problemer med den første opgave ved ikke hvad de går ud på

opgave 1)

har lavet en støre billed

Vedhæftet fil: åå.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af mette48 (Slettet)

1) slå det op i din formelsamling eller matematikbog.

Hvorfor spørger du om f ' (x) og F'(x)  hvor både f(x) og F(x) er samme funktion?

2)

5x+9=7x-11   man løser ligningen ved at isolere x

træk 5x fra på begge sider

læg 11 til på begge sider

del med tallet foran x

3) en lineær funktion er en funktion der giver en ret linie når den tegnes i et koordinatsystem

y=ax+b

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Helt generelt burde du kunne finde svarene i dig matematikbog, men det tager nok et stykke tid. Du risikerer til gengæld at lære lidt af det.


Svar #3
19. marts 2013 af alibaba1 (Slettet)

de er opgave 1 har lavet de andrer hæjlp mig med kun opgave 1


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. marts 2013 af SuneChr

      

         


Svar #5
19. marts 2013 af alibaba1 (Slettet)

hvilket tal skal jeg bruge iden formel

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #6
19. marts 2013 af SuneChr

For at finde det ubestemte integral, skal du sætte n = 1/2  i formlen øverst til højre

For at differentiere, skal n også være = 1/2

Vi har jo    og   


Skriv et svar til: matmatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.