Matematik

Vinkel beregning?

20. marts 2013 af d0x (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej.. Jeg kan virkelig ikke finde ud af hvilken formel jeg skal bruge for denne opg. 6 og punkt a) har vedhæftet billede af opgaven, håber i kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. marts 2013 af mathon

 

 

                                          cos(v) = 4,5 / 5,0

                                          c = 4,5•cos(2v)

                                          a = c • sin(2v)
      areal
                                          T = (1/2) • a • b

                   


Svar #2
20. marts 2013 af d0x (Slettet)

Mange tak mathon :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. marts 2013 af mathon

tastfejl

                                          c = 4,5 / cos(2v)

 

   eller
                                          tan(2v) = a/b = a/4,5

                                          a = tan(2v)4,5

                                          T = (1/2) • a • b = (1/2) • tan(2v)4,52
 
                    


Skriv et svar til: Vinkel beregning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.