Matematik

hjælp

21. marts 2013 af hehehej (Slettet)

Heeeej!!
Jeg har brug for hjælp til lidt af hvert både i potensregning og noget med parenteser.
 

6^8*6^2(brøkstreg)6^3*6^6

10^5(brøkstreg)10^2*10^3

(x^3)^4(brøkstreg)(x^4)^3

(a+3)(b-3)=ab-3a+3b-9

(x^2+y)(y^2+x)

(3/4+x)^2=x^2+0,56

 

Vil helst ikke have svar, men en forklaring på, hvordan jeg udregner disse stykker.


 


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. marts 2013 af peter lind

I de 2 første brug at an*am = an+m og an/am= an-m

I den tredje (an)m = an*m

Parenteser (a+b)(c+...) = a(c+....) +b(c+....)


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.