Matematik

problemregning

08. oktober 2005 af 01-nar (Slettet)
er der nogen der har lavet noget om bistader,bier osv.

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2005 af Einstein_15 (Slettet)

næh, men kom med opgaven!

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

Einstein_15 Jeg er sammen med Praktikanten om den samme opgave...! Du får lige link til det hvis det er ok :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

der står opgaverne...! Kan du så ikke sende udregningen..!

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

her er linket....! http://up.peecee.dk/view.php?id=17169

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

Ps mange tak for hjælpen

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

har virkelig brug for hjælp

Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

nogen tilgænlig!!!!?!?!?!

Brugbart svar (0)

Svar #8
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

det haster lidt

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

hvad er problemet?

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

her er opgaven http://up.peecee.dk/view.php?id=17169
kan ikke løse den Ville du hjælpe mig med den...!

Brugbart svar (0)

Svar #11
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

Hvorfor kan du ikke løse den? I første opgave skal du jo bare lave en tegning i størrelsesforholdet 1:5 .. som beskrevet.. 1 cm på tegningen, skal svare til 5 cm i virkeligheden. Det vil sige, at bredden for eksempel, skal være 60cm/5 = 12cm på din tegning osv.

Brugbart svar (0)

Svar #12
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

det er den med krydset mente Jeg undskyld..!

Brugbart svar (0)

Svar #13
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

Ja nu er der jo 4 krydser :S
Men i første opgave skal du jo bare lægge alle længder sammen.. der er ikke meget hokus pokus i det: 38+32,6+26,2*2 =

I opgave to, skal du regne ud, hvor meget snor der skal bruges. Du kender sidernes mål, og kan se på tegningen, at snoren på den ene træ side dækker 1/3 af længden, og på den anden side dækker den 2/3 af længden.

(32,6-1,8*2)+(26,2+2)*4+2=

Brugbart svar (0)

Svar #14
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

I opgave tre skal du bare indsætte 17 på x's plads:

3,5*17+0,9=

Og i sidste opgave skal du indsætte 74,4cm på L's plads, hvor du derefter skal isolere X og regne den ud!

Brugbart svar (0)

Svar #15
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

jeg mangler også den sidste Mange tak skal du have

Brugbart svar (0)

Svar #16
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

så har Jeg en side til hvor jeg hellere ikke kan finde ud af det...! Stadig ved krúdserne

Brugbart svar (0)

Svar #17
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

#15

Hmm.. Jamen det er jo bare
74,4 = 3,5x+0,9 som sagt.. og så skal du isolere X
74,4-0,9 = 3,5x <=>
73,5 = 3,5x <=>
x= 73,5/5
x=

Brugbart svar (0)

Svar #18
08. oktober 2005 af villmus (Slettet)

og den ligger her http://up.peecee.dk/view.php?id=17178

Brugbart svar (0)

Svar #19
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

#17 i anden sidste sætning mente jeg selcfølgelig: x=73,5/3,5 <=>

Brugbart svar (0)

Svar #20
08. oktober 2005 af Mester_Bean (Slettet)

#18 du må altså gerne lave noget selv? Det er jo relativ nemme opgaver som ikke kræver meget tid.. lav dem selv, og kom med forslag.. så kan vi evt. rette

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

Der er 115 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.