Matematik

Reduktion

01. april 2013 af simone1517

(x-1)2=?

Jeg har regnet lidt på det og har fået 2 forskellige stykker:

1. (5x)2

2.(32x)2


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2013 af mathon

 

                   (x - 1)2=?             

                   folkeskolekvadratsætning

        evt
                   (x - 1) (x - 1)


Svar #2
01. april 2013 af simone1517

x er jo 1, så regnestykket er:( 1-1)* (1-1)=0?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. april 2013 af mathon

   

         ...x er ikke lig med 1

                        (a - b)2 = a2 - 2•a•b + b2

             


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.