Matematik

hjælp

01. april 2013 af benjamin11111 (Slettet)

(a+3)^2    .. 3+a=3a  3a*2=6a .. er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. april 2013 af PeterValberg

nej

(a+3)2 = (a+3)(a+3) = a2+9+6a

du kan lige så godt lære kvadratsætningerne først som sidst [ LINK ] og disse videoer [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. april 2013 af 123434 (Slettet)

(a+b)^2=a^2+b^2+2ab

(a-b)^2=a^2+b^2-2ab

 


Svar #3
01. april 2013 af benjamin11111 (Slettet)

Er resultatet så a^2+9+6

Brugbart svar (1)

Svar #4
01. april 2013 af 123434 (Slettet)

a^2+9+6a

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.