Matematik

monotoniforhold hjælp

01. april 2013 af Almv (Slettet)

nogen der kan hjælpe mig med det der.

bestem Vm (f), når f(x)=1/3x^3- x^2 - 8x+1, -3 ≤ x ≤ 5


Brugbart svar (2)

Svar #1
02. april 2013 af hesch (Slettet)

Hvad betyder Vm ?   Max-værdi ?


Svar #2
02. april 2013 af Almv (Slettet)

Jeg ved det faktisk ikke . Det sådan det står i bogen. Kan heller ikke helt forstå det

Brugbart svar (1)

Svar #3
02. april 2013 af SuneChr

Vm, værdimængden er billedmængden af  { x |  - 3 ≤ x ≤ 5 }   ved afbildningen f .

Undersøg f(x) i intervallet     - 3 ≤ x ≤ 5

Vm er alle funktionsværdier af intervallet   - 3 ≤ x ≤ 5

Find lokale ekstrema for f i nævnte interval. 


Svar #4
02. april 2013 af Almv (Slettet)

Olay .. Mange tak :)

Svar #5
02. april 2013 af Almv (Slettet)

Okay *

Brugbart svar (1)

Svar #6
02. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Vm = [-25,67 ; 10,33]
 

Find f ' (x)

Sæt den = 0, så får du de to ekstrema

Disses f(x) - værdier (y-værdier) danner grænserne for Vm

Se vedhæftede

Vedhæftet fil:000.PNG

Svar #7
02. april 2013 af Almv (Slettet)

Super. Mange tak ! :)

Skriv et svar til: monotoniforhold hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.