Matematik

Please løs lige denne her

04. april 2013 af radicale - Niveau: 8. klasse

1/7x - 12 = 0

 

Og please skriv også lige hvordan i gjorde :)

 

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2013 af PeterValberg

(1/7)x - 12 = 0
(1/7)x - 12 + 12 = 0 + 12
(1/7)x = 12
(1/7)x = 12
x = 84

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. april 2013 af mette48 (Slettet)

Start med at gange ned nævneren (her 7) i alle led

forkort brøken


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. april 2013 af Stats

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. april 2013 af PeterValberg

#3 useriøst indlæg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. april 2013 af Stats

#4 Rigtigt jeg sletter mit indlæg

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. april 2013 af Stats

Men som en lille orientering så giver svaret x=1/84  og ikke x=84

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. april 2013 af mathon

til yderligere orientering:

               hvis
                          1/7x - 12 = 0
                                    
                                 læses
                                                     (1/7)x - 12 = 0        er løsningen x  = 84

                                                     1/(7x) - 12 = 0        er løsningen x  = 1/84

 
 


Svar #8
04. april 2013 af radicale

Tak til jer allesammen

Den er løst nu via Peter Valbergs indlæg!

 

(:


Brugbart svar (1)

Svar #9
04. april 2013 af mathon

#8

             ...du bør lære dig at bruge parenteser, så du udtrykker dig éntydigt


Svar #10
04. april 2013 af radicale

Du bør lige dig at bruge store bogstaver, så du udtrykker dig ordenligt. 


Brugbart svar (1)

Svar #11
04. april 2013 af SuneChr

Mulighederne er trefoldig

Den sidste kan ganske vist ikke blive 0, men kan have en grænseværdi 0 .


Brugbart svar (1)

Svar #12
04. april 2013 af mette48 (Slettet)

Hov #11 du glemte (1/7)(x-12) hvis man nu er helt lost med parentesernes brug


Skriv et svar til: Please løs lige denne her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.