Engelsk

Engelsk Grammatik Øvelser

04. april 2013 af HINDSE (Slettet)

Hurtig hjælp med engelsk !!!!

 

Tesco nedtoner aggressiv ekspansion

VÆKST: Britisk supermarkedsgigant betaler prisen for at udsulte britiske filialer for at finansiere aggressiv ekspansion i udlandet. Trods krisen æder dyrere konkurrenter markedsandele.

I mange år syntes solen altid at skinne på Tesco.

Hver gang briterne brugte 10 pund, gik et pund igennem et af supermarkedskædens kasseapparater.

Aktionærerne fik noget for deres penge, og en aggressiv udvidelsesstrategi betød, at antallet af filialer blev ved med at vokse.

Men nu synes briternes lange kærlighedsaffære med verdens tredje største supermarkedsgigant at køle af.

Trods en høj arbejdsløshed, inflation og en britisk økonomi, der i går officielt var tilbage i recession, taber Tesco markedsandele til både billigere discountkæder og dyrere konkurrenter som Waitrose, Storbritanniens svar på Irma.

I januar nedjusterede den for første gang i mands minde forventningerne, hvilket barberede 4,8 mia. pund af selskabets værdi på børserne svarende til 16 pct. - den største rutsjetur på en dag for koncernen siden 1988.

Kilde: Jyllands-Posten | 26.04.2012 | | Sektion: Erhverv & Økonomi Side 12 | 721 ord | Artikel-id: e335227e

 

Foretag de nødvendige ændringer i nedenstående maskinoversatte tekst, så den engelske gengivelse af ovenstående danske tekst bliver grammatisk og idiomatisk korrekt. Forklar dine ændringer. Anvend grammatisk/faglig terminologi.

Tesco downplay aggressive expansion

GROWTH: British supermarket giant will pay the cost of starving the British branches to finance aggressive expansion abroad. Despite the crisis eats more expensive competitors in market share.

For many years, thought the sun always shine on Tesco.

Each time the British used 10 pounds, walked one pound through one of the supermarket chain's cash registers.

The shareholders got something for their money, and an aggressive expansion strategy meant that the number of branches continued to grow.

But now it seems Britain's long love affair with the world's third largest supermarket giant to cool.

Despite high unemployment, inflation and a British economy that yesterday was officially back in recession, Tesco loses market share to cheaper discount chains and more expensive competitors such as Waitrose, Britain's answer to Irma.

In January downgraded for the first time in living memory expectations, which shaved 4.8 billion. pounds of the company's value on the stock exchanges equivalent to 16 per cent. - The biggest rollercoaster ride in a day for the group since 1988.


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. april 2013 af cathlyk (Slettet)

"For many years, thought the sun always shine on Tesco." = For many years, the sun always seemed to shine on Tesco.

"Each time the British used 10 pounds, walked one pound through one of the supermarket chain's cash registers." = Each time the British people used/spend 10 pounds, one pound walked through one of the supermarket chain's cash registers.

"But now it seems Britain's long love affair with the world's third largest supermarket giant to cool." = But now it seems like/that Britain's long love affair with the world's third largest supermarket giant is cooling of.

"In January downgraded for the first time in living memory..." = In January it/they? downgraded for the first time in living memory...

Kan umiddelbart ikke se andet der skal rettes. Har brugt grammatik rettekode og ordbog, men går blot i 8. klasse så beklager hvis noget er rettet forkert.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Du mener nok "grammatikøvelser"


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Hvor er HINDSEs  eget forslag, og hvad er det for en "hjælp" han taler om ???????????????

Skal han lige have andre til at lave den opgave for sig som han ikke selv har gidet lave ???


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. april 2013 af cathlyk (Slettet)

Stygotius: jeg regner med at han/hun selv har rettet hele teksten som vedkommende selv mener er korrekt. Synes ligesom det er en selvfølge at man selv laver sin opgave inden man spørger efter hjælp, og jeg beklager meget hvis jeg har gjort noget forkert.

Brugbart svar (3)

Svar #5
06. april 2013 af Stygotius (Slettet)

.........det har du da afgjort ikke. Du har da gjort et fint arbejde.

 

"For many years, thought the sun always shine  on Tesco." = For many years, the sun always seemed to shine on Tesco.

"Each time the British used spent 10  ten  pounds, walked one pound passed through one of the supermarket chain's the  one of the cash registers in the stores of the supermarkt chain  (." = Each time the British people used/spend 10 pounds, one pound walked through one of the supermarket chain's cash registers.)

("But now it seems Britain's long love affair with the world's third largest supermarket giant to cool." = But now it seems like/that Britain's long love affair with the world's third largest supermarket giant is cooling of.) It now seems, however, that Britain's long-lasting love affair with the world's third largest supermarket giant is cooling off.

"In January downgraded for the first time in living memory..." = In January it/they? downgraded, for the first time in living memory, expectations, which shaved 4.8 billion. pounds of off the company's value on the stock exchanges equivalent to 16 per cent. - (T)the biggest rollercoaster ride in a day for the group since 1988.

.


Skriv et svar til: Engelsk Grammatik Øvelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.