Matematik

Middelværdi

04. april 2013 af Vim (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har denne opgave jeg skal have løst. 

Udregn middelværdi.

det eneste jeg har er frekvenserne for årstallene. Da det er en statistik over trillingefødsler?? 

frekvenserne

2006 = 19,7 %
2007 = 24,7 %
2008 = 18,5 % 
2009 = 18,5 %
2010 = 18,5 % 
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. april 2013 af SuneChr

Læg alle procenttallene sammen og dividér med 5


Svar #2
04. april 2013 af Vim (Slettet)

Okay mange tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2013 af 123434 (Slettet)

(19,7+24,7+18,5+18,5+18,5)/5

 


Skriv et svar til: Middelværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.