Matematik

Monotomiforhold

04. april 2013 af Almv (Slettet)
Vedlagt
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (2)

Svar #1
04. april 2013 af peter lind

Hvad spørges der om ?


Svar #2
04. april 2013 af Almv (Slettet)

Der
Vedhæftet fil:image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2013 af lfdahl (Slettet)

Trekantens areal må være:

A = A(t) = (6 - t2)t, 0 ≤ t ≤ 2

A'(t) = (6 - t2) + (-2t)t = 6 - 3t2

Amax for A'(t0) = 0 ⇒ t0 = ...


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. april 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (1)

Svar #5
08. april 2013 af lfdahl (Slettet)

#3: Rettelse:

Dm(A) er ikke 0 ≤ t ≤ 2 men:

0 ≤ t ≤ √6


Skriv et svar til: Monotomiforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.