Matematik

Ubestemt integrale

09. april 2013 af JanieJones (Slettet) - Niveau: A-niveau
a) Beregn integralet givet ved: ?6x/x^2+2 dx

Svar #1
09. april 2013 af JanieJones (Slettet)

?=integrale :D

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2013 af peter lind

Prøv at skriv det ordentligt op


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2013 af SuneChr

Man må formode, trådstarter mener

Benyt substitutionen  t = x2 + 2  og   dt = 2x·dx

og substituér tilbage igen.

# 0 og 1    Det hedder integral.


Svar #4
09. april 2013 af JanieJones (Slettet)

Ja hmm jeg ved godt at man skal substituere, og jeg ved hvad der skal være t osv jeg ved bare ik hvordan man gør det...

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2013 af SuneChr

Tælleren i  funktionen, der skal integreres hedder 6x·dx. Det er jo det samme som 3·dt

Nævneren, hedder  t og vi får

  Find denne stamfunktion i t  og substituér tilbage i x.


Skriv et svar til: Ubestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.