Matematik

Hjælp til TI-89

13. april 2013 af la87 (Slettet)

Hej!

 

Jeg sidder og regner på nogle differentiallignigner og har et spørgsmål. Hvordan får man lommeregneren TI-89 til at spytte løsning af differentialligninger ud som et brøk der indeholder naturlig eksponentiel funktion?

 

Tak på forhånd!


Svar #2
13. april 2013 af la87 (Slettet)

Jeg kunne desværre ikke bruge det til noget! :-(

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2013 af AMelev

F3(Calc) → C: dlLøs  → dlLøs(y’=g(x,y) and y(x0)=y0, x,y) →Enter

dlLøs ~ deSolve (afhængig af, om du har engelsk eller dansk tekst).
g(x,y) er den aktuelle højreside i y’ = … og (x0, y0) er det angivne punkt

Sådan har jeg i hvert fald noteret, at det var engang. Jeg har ikke længere min TI89, og jeg kan ikke huske, hvor ' er - det må du selv prøve at finde på tastaturet.


Skriv et svar til: Hjælp til TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.