Tysk

Tysk rettelse

14. april 2013 af MySoul (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

er der nogen, der  har tid til at rette en tysk tekst? Tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Du bliver nok nødt til at sige hvad dit problem er.


Svar #2
14. april 2013 af MySoul (Slettet)

Jeg mødte hende en dag i butikken

oversat:  

Ich traf sie ein Tag in dem Laden. 

 

er det korrekt? 

 


Svar #3
14. april 2013 af MySoul (Slettet)

Jeg har skrevet en tekst, på omkring en halv side, som jeg har kigget igennem for fejl. Er dog stadig i tvivl om visse sætninger, bl.a. ovenstående.  Så det ville være en stor hjælp, hvis den kunne blive rettet igennem. Jeg sender opgaven over beskeder.   


Brugbart svar (1)

Svar #4
14. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Et ubestemt tidsudtryk står i genitiv på tysk.

En (skønne) dag = eines (schönen) Tages

en morgen = eines Morgens

en aften kom Peter tilbage = eines Abends kehrte Peter zurück


Svar #5
14. april 2013 af MySoul (Slettet)

Okay, tak. Gælder det altid?   


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: Tysk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.