Matematik

hjælp

19. april 2013 af benjamin111 (Slettet)

3a+2b-5a = 7a+2b..

 

3*(a+3) = 3a+9

er det korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2013 af SuneChr

3(a + 3) = 3a + 9      Ja, det er rigtigt.

3a + 2b - 5a = 7a + 2b     ⇒      - 2a + 2b = 7a + 2b        ⇒       9a = 0         ⇒      a = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Undskyld - men hvad går opgaven egentlig ud på?

;-)


Svar #3
20. april 2013 af benjamin111 (Slettet)

Er resultatet så -2a+2b?

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Vi har stadig ikke fået at vide, hvad opgaven går ud på -

;-(


Svar #5
20. april 2013 af benjamin111 (Slettet)

Jeg skal reducere 3a+2b-5a :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. april 2013 af Krabasken (Slettet)

-2a + 2b er rigtigt men kan pyntes lidt:

2(b-a)

:-)

 


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.