Tysk

Oversættelse - hjælp

24. april 2013 af ccc10 (Slettet)

EN SØD SJÆL DER KAN HJÆLPE MIG HURTIGST MULIGT DA JEG HAR PROBLEMER MED DE HER SÆTNINGER

 

Hvordan siger man: "Hunden går snart uden snoren"  på tysk

Hvordan siger man "kravler op på" på tysk. 

 

Fra tysk til dansk 

- Es ist ein Junge, langhaarig, barfüßig, so ein Typ, wie man ihn sonst nur an den Autobahnausfahrten stehen sehen.

- Um eins geht Frau Böhm in den Wagen, um das Mittagsessen vorzubereiten

- Martina hasst den Campingplatz, auf dem die Wagen genauso langweilig in Reih und Glied stehen wie die Reihenhäuser in der Stadt.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2013 af Stygotius (Slettet)

Hvordan siger man: "Hunden går snart uden snoren"  på tysk  - -Hvad skal det betyde ???

Hvordan siger man "kravler op på" på tysk.   =  kriecht auf  + akkusativ.

 

Fra tysk til dansk 

- Es ist ein Junge, langhaarig, barfüßig, so ein Typ, wie man ihn sonst nur an den Autobahnausfahrten stehen (sehen) sieht.   =  Det er en dreng, langhåret og barfodet,  -sådan en som man ellers kun ser stå ved udkørslen fra motorvejen.

- Um eins geht Frau Böhm in den Wagen(,) um das Mittagsessen vorzubereiten  =  KL. 1 går fru Böhm ind i vognen for at forberede middagsmaden.

- Martina hasst den Campingplatz, auf dem die Wagen genauso langweilig in Reih und Glied stehen wie die Reihenhäuser in der Stadt.    =  Martina hader campingpladsen, hvor vognene kedeligt står præcis lige så meget på rad og række som rækkehusene i byen.


Skriv et svar til: Oversættelse - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.