Matematik
Omvendt proportionalitet
11. oktober 2005 af
Swamb (Slettet)
Hvad er Omvendt proportionalitet?
Jeg har et skema :
x 2 4 5 6
Y 2
Jeg skal udfylde skemaet X & y er omvendt proportionale..
Jeg har et skema :
x 2 4 5 6
Y 2
Jeg skal udfylde skemaet X & y er omvendt proportionale..
Svar #1
11. oktober 2005 af MrJonas (Slettet)
Det vil sige at:
x * y = k
Hvor k er en konstant, sådan har jeg i hvert fald forstået det!
x * y = k
Hvor k er en konstant, sådan har jeg i hvert fald forstået det!
Svar #2
11. oktober 2005 af LarsUlri (Slettet)
hvis x*y nogen lunde giver det samme hele vejen igennem er K konstant, altså du skal prøve at sætte dine x og y værdier ind i formlen; y*x=k
Skriv et svar til: Omvendt proportionalitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
