Matematik

ln(2x+3)-2ln(x)

26. april 2013 af Basseluft (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)

Løs ved beregning ligningen: ln(2x+3)-2ln(x)

Er det sådan her?
 

 

ln(2x+3)-2ln(x)

ln(2x+3)=ln(x2)

3x+2=x2

3+2=x



Eller -x2+3x+2=0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2013 af mathon

       ln(2x+3) - 2ln(x)     er ikke en ligning


Svar #2
26. april 2013 af Basseluft (Slettet)

Mente ln(2x+3)-2ln(x)=0 sorry :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2013 af mathon

 

                 ln(2x+3) - 2ln(x) = 0

                 ln(2x+3) - ln(x2) = 0

                 ln((2x+3) / x2) = ln(1)


                 (2x+3) / x2 = 1                      x ≠ 0

                  x2 - 2x - 3 = 0

          

            


Skriv et svar til: ln(2x+3)-2ln(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.