Matematik

Potensfunktioner

05. maj 2013 af TineS94 (Slettet)

Hej. :)

Potensfunktionen skrives som y=b*x^a

 

To variable, y og x, siges at være proportionale, hvis der findes en konstant, k, så:

y=k*x

 

Jeg skal forklare hvorfor det er et eksempel på en potensfunktion, og hvad a og b er.

Er der nogen der kan hjælpe mig med det, for jeg forstår det ikke helt.

 

Er k  både a og b?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2013 af mette48 (Slettet)

y=k*x er en potensfunktion

y=kx1 hvor b=k og a=1


Skriv et svar til: Potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.