Matematik

HJÆLP!: optimering

13. oktober 2005 af Bentsen (Slettet)
hej alle. Jeg sidder med min fysikrapport, og kan ikke lige komme videre med min optimering, please hjælp... Den ser ud som følgende:

L'(h) = (4H-8h)/(2*(kv.rod(4h(H-h)) = 0

og hvad nu?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2005 af Duffy

Hvornår er en brøk nul?


Duffy

Svar #2
13. oktober 2005 af Bentsen (Slettet)

Når tælleren er nul, ik? :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2005 af Duffy

Jah!

Så sæt tælleren lig nul og du har svaret...


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2005 af Duffy

Nåh, ikke? Men her er svaret:

L'(h) = (4H-8h)/(2*(kv.rod(4h(H-h)) = 0


(4*H-8*h)/(2*(sqrt(4*h*(H-h)) = 0


(H-2*h)/(h*(H-h))^(1/2) = 0


h = 1/2*H




Duffy



Skriv et svar til: HJÆLP!: optimering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.