Matematik

Sinusrelationer

07. maj 2013 af 123434 (Slettet)

a=40m

B=110 grade

C= 40grader

Så må A være 30 grader.

 

Jeg vil finde siden b.

a/sin(A)=b/sin(B)

40/sin(30)=b/sin(110)

b=sin(110)*40/sin(30)=ca 75 meter

Så b er 75 meter.

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er korrekt, at vinkel A er lig med 30º . I mellemregningen for b får man så

b = a · sin(B) / sin(A) = 40 · sin(110º) / sin(30º) = 40 · 2 · sin(110º) = 75,2 m


Skriv et svar til: Sinusrelationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.