Matematik

integral regning

11. maj 2013 af Kaan* (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x) = 2x3

F(x) = 1/3x4

Er det sådan man integrere?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. maj 2013 af peter lind

∫2x3dx = 2*x4/4 =½x4


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. maj 2013 af Mayaaa (Slettet)

#0 fra din bog genkender du sikkert: ∫axndx=a∫xndx=[a/(n+1)]·xn+1+C, hvor C er en arbitrær konstant


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.