Matematik

Cosinusrelationerne

13. maj 2013 af Aaby17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,
Jeg vil gerne sige nogle kloge ord, til den her opgave. Men havde håbet på at nogle af jer, kloge mennesker der ude, kunne hjælpe mig.

Du skal redegøre for sætninger vedrørende geometri.
Du skal gøre rede for cosinusrelationerne: c^2=a^2+b^2-2•a•b•cos(C)
                                                                             b^2=a^2+c^2-2•a•c•cos(B)
                                                                             a^2=c^2+b^2-2•c•b•cos(A)
Samt give eksempler på hvordan de anvendes.
 

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Cosinusrelationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.