Matematik

Bevis sætningen Fy=Fx^a ?

13. maj 2013 af nelarsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa, er der nogle som kan bevise sætningen som jeg har angivet i titlen? Hvad kan man anvende den til?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2013 af Yang (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2013 af peter lind

Du må¨skrive hvad det drejer sig om, hvis du vil have svar. Det er jo blot nogle symboler du skriver op


Svar #3
13. maj 2013 af nelarsen (Slettet)

#2

Det drejer sig om potensammenhænge, sorry.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Ja, men forklar hvad du mener med Fy og Fxa .


Svar #5
13. maj 2013 af nelarsen (Slettet)

Det ved jeg ikke hvad jeg skal svare til, min opgave er ikke formuleret anderledes, andet end at det hører under emnet potenssammenhænge.


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det vil altså sige, at du har ingen anelse om, hvad det er, du skal vise? Det er vel forklaret i din bog, hvad disse udtryk står for?


Svar #7
13. maj 2013 af nelarsen (Slettet)

Jeg har ikke nogen bog, jeg modtager virtuel undervisning og det er ikke altid det hele er lige overskueligt.


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det lyder ret effektivt. Har du ikke mulighed for at stille virtuelle spørgsmål?


Brugbart svar (1)

Svar #9
13. maj 2013 af mathon

Det drejer sig om en specifik potensfunktionsnotation:


                          forholdet mellem y-værdierne Fy
er lig med

                          forholdet mellem x-værdierne i a'te Fxa.

 

                  f(x) = y = b • xa

                            y2 / y1 = (x2 / x1)a

                            Fy = Fxa               y-forholdet er lig med x-forholdet i a'te

                            Fx = Fy1/a
                          


Skriv et svar til: Bevis sætningen Fy=Fx^a ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.