Engelsk

Hjælp til engelsk oversættelse

14. maj 2013 af Nerd12345 (Slettet)

Hej 

Jeg er i gang med at skrive en engelsk stil, og jeg har lidt svært ved at oversætte nogle sætninger:

 

1) have en aktiv indstilling til livet

2) (...) derfor føler han at det er et dejavu = that is why he feels it is dejavu

3) Han snyder sig selv

4) Han måtte have en hård barndom = he might have had a harsh childhood

5) hændenlsen med hunden, der lider af sygdomme, = (...) which suffers from illness

6) Han snyder sig selv = he cheats oneself (?)

Jeg håber, at I vil hjælpe. Jeg siger tak på forhånd.

 

 


Svar #1
14. maj 2013 af Nerd12345 (Slettet)

6) Eller vi vil ende med at blive som ham


Skriv et svar til: Hjælp til engelsk oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.