Matematik

Hjælp

15. maj 2013 af Dans1 (Slettet)
Tv startede udsendelser den 1. november 2002..
Der er i dag ca. måneder siden. Mit svar er 163 måneder, men er det korrekt ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dit svar er ikke korrekt.

1. nov 2002 - 1. nov 2012 = 10 år = 10·12 måneder = 120 måneder.

1. nov 2012 - 1. maj 2013 = 6 måneder


Svar #2
15. maj 2013 af Dans1 (Slettet)

Er svaret så 120 eller 126;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2013 af 123434 (Slettet)

120+6=126

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.